Släcka för att se ljuset

2013 var ett förvirrat, jobbigt och stressigt år. Ny chef och nya utmaningar på jobbet, pendling mellan massor att göra och för lite att göra på företaget, jobbigt skolår för båda barnen och allt gick i 120 hela tiden. Hur jag än vände och vred på mig så räckte jag inte till och paniken ökade med dagarna och veckorna som rann undan. Jag slutade träna, fortsatte äta, gick upp åtta kilo och mådde allmänt uselt fysiskt och psykiskt.

Men 2014 är ett nytt år med blanka blad och jag har förberett mig väl inför det kommande året. Jag  har sålt min del av företaget och varit ledig större delen av december med fokus på att sova och komma ikapp mig själv. Jag har så sakteliga kommit igång med träningen igen och eftersom jag inte kan jobba utan mål har jag ett Vårrus och ett Midnattslopp att se fram emot i sommar.

Jag hoppas att 2014 blir ett bättre år. Jag har gjort mitt bästa för att släcka lågor så jag kan se ljuset.

En tanke på “Släcka för att se ljuset

Säg något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: