När kärleken tar slut

brokenheart

Det är jobbigt när kärleken tar slut. Värst av allt är när man inte helt kan avsluta relationen utan av något skäl måste ha en hyfsat fungerande relation till sitt ex.

Ungefär så känner jag när det gäller Facebook. Vi blev ihop i slutet av sommaren 2007, jag var ganska motsträvig i början men när jag väl gav relationen en chans så blev det en klassisk virvelvindromans. Vi delade allt, alltid, och jag njöt av uppmärksamheten. Den första stormande förälskelsen lade sig så klart efter ett tag och det blev mer vardag, men kärleken fanns där och relationen fungerade.

Men på sista tiden har något hänt. Det känns som att vi glider ifrån varandra mer och mer. Allt det där som jag fann så attraktivt i starten börjar nu gå mig på nerverna och göra mig riktigt irriterad. Som tex att du inte kan lära dig skilja på vänner och bekanta och sortera informationen vettigt. Eller det här med din fascination för att ständigt berätta för mig vad andra gillar. Eller att du säljer dig så billigt till vem som helst som vill avbryta vår konversation med ett ”sponsrat meddelande”.

Du är helt enkelt inte längre den jag en gång föll för. Eftersom vi jobbar ihop dagligen så måste jag hitta ett sätt att umgås med dig, men från och med nu är vi bara jobbarkompisar du och jag. Det får du respektera.

Säg något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: