För att skapa krävs tid – kopiera går fort

iStock_000021652636Large

Jag är i stort sett alltid uppkopplad. Kollar ständigt mail, Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Instagram, Pinterest etc. Markerar blogginlägg och artiklar som jag vill läsa, sprider länkar på intressant material och andras goda tankar. Men jag har upptäckt att ju mer jag läser och delar andras material, desto mindre skapar jag själv.

För det krävs tid att skapa något, men att kopiera andras skapande går fort.

Det här har jag tröttnat på och mitt uppdrag till mig själv nu är att hitta en balans mellan att vara uppkopplad till den sociala värld som jag älskar och som ger mig massor, och att vara nedkopplad och ge mig själv tid att tänka själv, skapa eget material och tillföra värde.

Steg nummer ett – att med eftertanke läsa om boken som jag läste lite slarvigt (och snabbt…) för ett tag sedan och välja en sak att förändra redan i morgon.

För att sätta lite press på mig själv kommer jag att blogga om vad jag gör och hur det går, häng gärna med på resan!

Säg något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: