Kreativitet och skönhet

shecreatives

Jag har lärt känna ett gäng fantastiskt kreativa kvinnor. Alla driver de egna företag och säljer det som de skapar och när vi träffas pratar vi mycket om just det, hur de ska göra affärer av sin kreativitet. Det är en förmån att få vara med dem på ett litet hörn på den företagarresa de gör, och det är fantastiskt roligt att få en inblick i den kreativa värld som jag normalt inte hör hemma i.

Sakta men säkert samlar jag på mig av deras alster, och jag som normalt är ganska ljummet intresserad av prylar känner mig löjligt glad när jag tittar på almanackan från Mimmi, nyckelbanden från Hillevi och kortet från Katrin. En vacker dag ska det också hänga en tavla av Karin i mitt hem.

Är du intresserad av konst, form och kreativitet så hälsa gärna på hos:

Katrin B

SalladSallad

IngerJohanna

Beltstore.se

Linnea Karlsson

Josefine Wahlström

Karin John

Johanna Elmqvist

Säg något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: