Ljusspår – en liten stund av magi

Stormlyktorna skapar en cirkel av gyllene ljus mitt i den kompakt mörka skogen. De lyser upp tunna björkstammar, fuktig grönskimrande mossa och de stora gråa stenblocken i fonden framför oss. Det enda ljud som hörs är vindens sus i trädkronorna högt ovanför oss i mörkret och de jämna andetagen från de som står bredvid mig i den svaga cirkeln av ljus. Jag är svindlande liten, men stark som berget. Ensam, men omgiven av vänner. Fylld av lugn och tacksamhet.

Säg något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: