Bara inte just idag

Jag har varit arg och på dåligt humör och konstant sugen på att äta i tre dagar nu. Jag saknar inspiration, engagemang och ork, fräser åt folk och vill helst bli lämnad i fred. Fast egentligen är jag inte arg. Jag är trött, ledsen och orolig och orkar inte med mina känslor.

Att vara förälder till ett barn som inte mår bra är psykiskt påfrestande. Att känna sig maktlös, hopplös, förtvivlad. Att behöva vara tuff och utmana när man helst vill krama om och skydda. Att se hur världen krymper och ensamheten ökar för att någon inte är som alla andra. Rädslan för att det aldrig kommer att bli bättre, aldrig kommer att bli bra.

Vi har kämpat så länge nu. Och jag kommer att orka hela livet om det behövs.

Bara inte just idag.

Säg något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: