Inredningsmani?

Jag är inte överdrivet inredningsintresserad. Hemma hos mig fungerar det så att ett rum görs i ordning och sedan ser det ut så tills det av någon anledning behöver förändras. Gardiner byts inte i onödan och nya kuddar till soffan införskaffas när de gamla har gått sönder eller blivit ohjälpligt fläckiga. Tjusiga stilleben på dammfria hyllor lyser med sin frånvaro.

Nu har jag dock i jobbet fått ett uppdrag som involverar inredning och har därför senaste dagarna läst inrednings-, design- och trendbloggar som Trendenser och Lotta Agaton samt lagt upp inredningsboards på Pinterest. Än så länge har jag inte mycket till koll på läget – ingen idé att fråga mig om vad som gäller för hösten alltså – men lite inspirerad har jag nog blivit.

Kanske är dags att låta dottern förverkliga en dröm om att flytta ner i källarens stora gillestuga och få plats att skapa ett eget kreativt kontor till mig här hemma?

Bild från Plaza Interiör, fotograf Karin Fogberg
Bild från Plaza Interiör, fotograf Karin Fogberg

Eller åtminstone försöka få upp sänglamporna som jag fyndade för ett halvår sedan och som fortfarande står i en kasse i källaren…

Säg något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: