Ingen blåst blondin

Foto: Fredrik Lindeborg

I går mötte jag en 21-årig blondin från Stockholm. Hon är kändis, jobbar med media och i min bok klassad som ytlig och fåfäng så jag hade inga stora förväntningar på mötet. Vad skönt det är att bli överraskad ibland. Och så roligt att kunna säga att en kvinna som åldersmässigt kunde varit min dotter nu på många sätt är en inspiration och förebild.

Isabella Löwengrip är förvisso 21 år; blond, känd och Stockholmare, men betydligt viktigare är att hon är en exceptionellt driven och modig entreprenör och affärskvinna som med gott självförtroende vågar bjuda på sig själv och dela både framgångar och motgångar.

Storyn om hennes företagsstart och sex bolag är fantastisk, och hon delade frikostigt med sig av tips för hur man blir en bättre bloggare, men det jag tar med mig är en enda kort, glimrande mening:

Jag vaknar varje morgon och är fantastiskt lycklig för jag har inget i mitt liv som jag gör som jag inte tycker om.

Är inte det målet för oss alla? Att välja det som gör oss lyckliga, att leva och arbeta med passion istället för av tvång. Jag hoppas att Isabella fortsätter leva sitt liv så, och jag gör mitt bästa för att efterlikna henne.

Säg något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: