I väntans tider

Under snart 9 månader har jag gått och väntat på något spännande, och nu är det snart dags för den stora dagen! Den 28 september inviger vi Jönköpings coolaste co-working ställe – Spark.

Spark är inte som ett vanligt kontor. I stället för ett hyreskontrakt och ett eget rum med skrivbord och stängd dörr blir du här medlem i en gemenskap. Du och ett skönt gäng personligheter delar på 18 arbetsplatser uppdelade på tre olika rum. Ni har  tillgång till arbetsplatser, mötesrum, pentry, morgonfika, bra skrivare och mycket mera. Spark är helt enkelt en slags kombination av det traditionella kontorets professionalism, hemmakontorets personliga känsla och caféets sköna mötesplats.

Jag tror att det här är rätt ställe för dig som frilansar, jobbar hemifrån, är konsult eller kanske sitter på ett storföretag och ibland vill ha en mer kreativ miljö och möta nya personer och idéer.

Vill du ha en förhandstitt på Spark? Torsdagen den 22 september kör vi en ny variant på twittermötet #tweetupjkpg på Spark. Köp med dig det du vill äta och kom till Science Park Jönköpings huvudentré klockan 12.00 så äter vi lunch inne på Spark och hör Chrille Peterson berätta om konceptet. Passar inte tiden dig kan du också komma förbi samma dag mellan 15:00-16:30 då Chrille och jag finns på plats för att visa Spark.

Och du, det är så klart Spark som i den tändande gnistan, det har inget med snö eller fotboll att göra!

Säg något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: