Jönköpingspromenad

I dag var barnens faster och farbror och bästa kusin-hund på besök och vi passade på att ta en promenad i centrum. Jag tycker själv att det hänt mycket i Jönköping under de senaste åren, men det blir ännu tydligare när man ser stan tillsammans med någon som varit borta från den under ett antal år. Vi pausade på Bauers Brygga och konstaterade att Jönköping där fått en välbehövlig samlingsplats i solen vid vattnet och att det blir en given mittpunkt på stråket från Spira till Piren nästa sommar. Slutmålet för vandringen var fina Matvarufabriken Kaffe där vi mumsade i oss chevre-pizzor och drack gott kaffe.

På hemväg upptäckte vi att det finns ett hundvänligt café på Tändsticksområdet – det får bli vårt utflyktsmål nästa gång så kan fyrbenta Ronja få vara med och fika!

Säg något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: