Mormor Magdas glassfabrik

Mormor Magdas därproducerade glass

Första gången jag träffade Angela Rindehag Hafström var för lite mer än ett år sedan. Då berättade hon att hon hade en dröm om att starta en glassfabrik i Jönköping och göra sin egna glass av helt naturliga råvaror.

Jag ska ärligt erkänna att jag var lite skeptisk till hur det skulle fungera. En glassfabrik? I Jönköping? Jag pratade på och frågade om distributionskedjor och marknadssegment men Angela bara log och sa att det skulle ordna sig. Och det gjorde det.

I dag var jag en av flera hundra som köade för att vara med om invigningen av Mormor Magdas glassfabrik i Taberg utanför Jönköping. Ute var det grått och regnigt men inne mötte vi glassiga pastellfärger, och Angelas leende ersatte mer än väl solen.

Vilken är din dröm?

Säg något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: